Canalons de brandada

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

6 racions

Utensilis

Necessitarem la batedora per fer la brandada.

Elaboració

Es bull la pasta i es deixa escórrer sobre un drap.
Brandada:
S'escalda el bacallà uns segons i s'escorre.
Es posa al pot de la batedora amb la llet tèbia, l'all i sal. S'hi va tirant l'oli i batent com si es tractés d' una maionesa.
Es farceixen els canalons d'aquesta pasta.
A banda es trossegen les tomaques pelades i es talla el pebrots.
En una safata servirem els canalons i en un altre l'amanida.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se