Pastis borratxo

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepareu primer el xarop, escalfant el vi amb el sucre uns 5 minuts.
A continuació, barregeu en un bol els rovells amb el sucre i remeneu-ho fins que es formi una.

Crema:

Afegiu-hi la mantega. Tot seguit,bateu la clara a punt de neu i llavors ajunteu-ho tot.
Incoporeu a la barreja la farina i el llevat i feu-ns una pasta.
Unteu un motlle amd mantega i abuqueu hi la pasta.
Coeu-ho al forn a 170 graus duran 30 minuts.
Un cop fet, traieu del forn i deixeu-lo refredar. Quan ja sigui fret, tireu-hi el xarop per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se