Mona de Pasqua

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel pa de pessic:

Per adornar:

10 racions

Elaboració

Separar el rovells de les clares.
Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum.
Muntar les clares i afegir-les suaument als rovells.
Afegir la farina tamisada i la ratlladura de llimona.
Abocar en un motlle de 24 cm untat amb mantega i farina.
Coure 30 minuts a 180º.
Deixar refredar.

30min

Notes

Quan està fred posar-ho en una safata cobrir amb melmelada d'albercoc i adornar al gust de cada un.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se