Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

1 racions

Elaboració

De la patata:

Pelem la patata, la netegem i la tallem a daus. En una olla amb aigua i una mica de sal la posem a bullir uns 15 minuts.

De la salsa d’alls tendres:

Posem oli d'oliva en una cassola i hi ofeguem els alls tendres picats, que prèviament hem cremat sense pell.
Hi incorporem sal i el brou d'aviram, i ho deixem bullir uns 5 minuts. Ho triturem amb la batedora elèctrica i ja tenim la salsa.

Del bacallà:

Preescalfem el forn a 180 graus. En una safata de forn i posem oli, el bacallà i una mica de sal. Deixem coure uns 15 minuts.

Per acabar el plat:

En una cassola, hi posem el bacallà, les patates i la salsa d’alls tendres, deixem que faci xup xup tot junt, a foc baix, uns 5 minuts. Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se