Déntol d'Arenys a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem el déntol de visceres i escates, el rentem amb aigua i l'eixuguem. Li fem dos talls per facilitar la cocció. En una planxa, hi posem una mica d'oli, salem una mica el déntol i el posem a la planxa. El foc mig, perquè no ens qudi cru per dins. El temps de cocció és en funció del tamany, en aquest cas 600 g. Deixem coure un 9 minuts per cada costat i cap el final hi tirem una mica de julivert molt ben picat. Ja es pot servir. Normalment, amb una mica d'amanida d'acompanyament.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se