Rap a la marinera

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Picada de romesco:

4 racions

Elaboració

Es posa a bullir el cap del rap amb farigola i 2 fulles de llorer uns 5 min. S'hi afegeixen les cloïsses i s'escorre tot quan aquestes s'obren. Es llancen el cap i les herbes.
A continuació, se salen i s'enfarinen els talls de rap, i es fregeixen lleugerament, i també passem els llagostins per la paella.
A part es prepara la picada amb el morter amb tots els ingredients exposats. El pebrot s'ha d'escaldar 4 o 5 min en aigua bullent i rascar-li la polpa amb un ganivet. La polpa és la que es fa servir en la picada. S'acaba la picada amb l'aigua de bullir el peix i es tira a la cassola amb el rap.
Es cou tot 4 min i s'hi afegeixen les cloïsses i els llagostins. Es deixa 3 min més.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se