Hamburguesa vegetal

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Mini-pimer

Elaboració

1) Barregem en un bol les mongetes vermelles i la civada i les triturem amb un minipimer, no cal que sigui perfecte.
2) Hi afegim l'arrós ja bullit i l'integrem xafant la barreja amb una forquilla.
3) Afegim les espècies al gust i de nou amb la forquilla barregem i, per últim, fem lo mateix amb el ketchup, posant un bon raig.
4) Donem forma a les hamburgueses, la mida depen de quantes en volguem i de com ens agradin, a mi amb aquests ingredients me'n surten unes 4 o 5 de tamany mitjà/gros.
5) Cuinem a la paella amb un raig d'oli d'oliva.
6) Servim al gust!

45min

Notes

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/vQSPAH4o40A
Poden guardar-se en bosses de plàstic a la nevera i duren una setmana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se