Pastís de plàtan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients (motlle 16cm):

1 racions

Elaboració

1) En un bol fonem la mantega
2) En el mateix bol afegim tots els ingredients, podem anar barrejant-los a mesura que els incorporem o deixar la barreja pel final
3) Quan obtinguem una barreja homogenea engreixem un motlle amb mantega i hi avoquem la barreja
4) Decorem amb xips de xocolata barrejats per dintre o posant una capa de gerds frescos i rentats per sobre
5) Posem al forn a 180ºC durant uns 50-60 min
6) Retirem del forn i esperem a que es refredi per desenmotllar
7) Podem acabar de decorar espolvorejant sucre glassé per sobre o si no hi hem posat res abans amb xocolata per sobre també queda genial!!

2h

Notes

Per a una millor comprenssió veure: https://youtu.be/PNkEUjQ0LvI


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se