Pastís de plàtan
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients (motlle 16cm):
- 60gr de mantega
- 8 cullerades de sucre
- 2 ous
- 2 culleretes de sucre avainillat
- 2 culleretes de crema de llet
- 8 cullerades de plàtan triturat
- 16 cullerades de farina
- 1 cullereta de llevat en pols
Elaboració
1) En un bol fonem la mantega
2) En el mateix bol afegim tots els ingredients, podem anar barrejant-los a mesura que els incorporem o deixar la barreja pel final
3) Quan obtinguem una barreja homogenea engreixem un motlle amb mantega i hi avoquem la barreja
4) Decorem amb xips de xocolata barrejats per dintre o posant una capa de gerds frescos i rentats per sobre
5) Posem al forn a 180ºC durant uns 50-60 min
6) Retirem del forn i esperem a que es refredi per desenmotllar
7) Podem acabar de decorar espolvorejant sucre glassé per sobre o si no hi hem posat res abans amb xocolata per sobre també queda genial!!
Notes
Per a una millor comprenssió veure: https://youtu.be/PNkEUjQ0LvI
Comparteix aquesta recepta: