Filet de verat a la papillota amb verduretes
Categoria:
Ingredients
- 1 safata de 500g de filets de verat
- 125g d'alls tendres trossejats
- 125g de pastanagues Baby
- 125g de pebrot tricolor
- 1 dosi d'all trossejats
- Paper d'alumini
- Rajolí de vi blanc
- Sal, pebre negre i oli d'oliva verge extra
Elaboració
Escalfa una paella a foc fort amb una mica d'oli i afegeix-hi els pebrots i les pastanagues. Quan estiguin mig cuits, afegeix-hi els alls tendres i la dosi d'all.
Ofega-ho tot junt fins que la verdura sigui tendra i sala-ho.
Talla 4 trossos de 30cm de llarg de paper d'alumini. Posa una mica de verdures al centre i a sobre col·loca el filet de verat directament congelat.
Salpebra els filets i ruixa'ls amb una m ica de vi blanc.
Ajunta la part superior amb la inferior del paper d'alumini i fes-hi un doblec, posteriorment fes dos doblecs a cadascuna de les vores laterals retirant-ne l'aire al mateix temps. Per acabar, torna a fer dos doblecs al primer costat. Les papillotes han de quedar tancades en forma de sobre.
Escalfa el forn a 200ºC i cuina-hi les papillotes amb els plecs mirant cap amunt durant 15 minuts. Si està ben tancada, la papillota s'inflarà quan estigui cuinada.
Comparteix aquesta recepta: