Tiramisú

Ingredients

  • 6 ous XL.
  • 8 cullerades de sucre.
  • 500g formatge mascarpone.
  • 350g melindro.
  • Aprox.750ml café.
  • 2-3 cullerades cacau en pols.
  • 20 Tasses 130 cc

17 racions

Elaboració

-Muntar les clares al punt de neu.
-Batre els rovells amb el sucre fins obtenir una massa espessa i blanquinosa.
-Afegir el formatge Mascarpone a la barreja de rovells i mesclar fins a homogeneïtzació.
-Afegir poc a poc i amb moviments envolvents les clares muntades a la barreja de rovell i mascarpone fins homogeneïtzació.
-Preparar el cafè afegint 2 cullerades de cacau en pols.
-Fer una massa espessa amb els melindros i el cafè.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè a la base de la tassa.
-Afegir una cullerada de la massa amb mascarpone.
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè.
-Acabar de omplir amb la massa amb mascarpone.
-Empolvorar cacau per sobre.
-Mantenir a la nevera mínim un parell d'hores

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: