Tiramisú
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous XL.
- 8 cullerades de sucre.
- 500g formatge mascarpone.
- 350g melindro.
- Aprox.750ml café.
- 2-3 cullerades cacau en pols.
- 20 Tasses 130 cc
17 racions
Elaboració
-Muntar les clares al punt de neu.
-Batre els rovells amb el sucre fins obtenir una massa espessa i blanquinosa.
-Afegir el formatge Mascarpone a la barreja de rovells i mesclar fins a homogeneïtzació.
-Afegir poc a poc i amb moviments envolvents les clares muntades a la barreja de rovell i mascarpone fins homogeneïtzació.
-Preparar el cafè afegint 2 cullerades de cacau en pols.
-Fer una massa espessa amb els melindros i el cafè.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè a la base de la tassa.
-Afegir una cullerada de la massa amb mascarpone.
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè.
-Acabar de omplir amb la massa amb mascarpone.
-Empolvorar cacau per sobre.
-Mantenir a la nevera mínim un parell d'hores
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.