Llenguado amb xampinyons i pernil

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Retira la pell fosca dels llenguados.
Posa 2 talls de pernil sobre paper de cuina en un plat. Introdueix.los al microones a màxima
potència durant uns segons fins que quedin cruixents. Després trenca'ls en trossets i reserva'ls. El pernil també es pot assecar al forn.
Escalfa una paella a foc fort amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i quan sigui tendra afegeix-hi els xampinyons i la dosi d'all.
Quan els xampinyons siguin tendres afegeix-hi la dosi de julivert directament congelat i un rajolí de vi blanc, deixant que redueixi.
Salpebra els xampinyons, retira'ls del foc i afegeix-hi la resta de talls de pernil tallats en quadradets.
Passa els llenguado salpebrat pel preparar de fregits i fregeix-los fin que agafin un color daurat.
Acompanya els llenguados amb els xampinyons i empolvora el plat amb els cruixents de pernil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se