Llenguado amb xampinyons i pernil
Categoria:
Ingredients
- 4 llenguados amb pell
- 100 g. De ceba trossejada
- 35o g. De xampinyons laminats
- 1 dosi d'all trossejat
- 1 dosi de julivert trossejat
- Farina per a fregits
- 100 g. De pernil serrà en talls
- Oli d'oliva verge extra, sal i pebre negre
Elaboració
Retira la pell fosca dels llenguados.
Posa 2 talls de pernil sobre paper de cuina en un plat. Introdueix.los al microones a màxima
potència durant uns segons fins que quedin cruixents. Després trenca'ls en trossets i reserva'ls. El pernil també es pot assecar al forn.
Escalfa una paella a foc fort amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i quan sigui tendra afegeix-hi els xampinyons i la dosi d'all.
Quan els xampinyons siguin tendres afegeix-hi la dosi de julivert directament congelat i un rajolí de vi blanc, deixant que redueixi.
Salpebra els xampinyons, retira'ls del foc i afegeix-hi la resta de talls de pernil tallats en quadradets.
Passa els llenguado salpebrat pel preparar de fregits i fregeix-los fin que agafin un color daurat.
Acompanya els llenguados amb els xampinyons i empolvora el plat amb els cruixents de pernil.
Comparteix aquesta recepta: