Pinya tropical amb crema pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bufador
Un estri per treure el cor de la pinya
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet pelem la pinya i amb l'estri per treure el cor la buidem.
Tot seguit, en tallem sis rodelles d'un dit de gruix, i amb l'ajud de la mànega pastissera omplim la superficie amb la crema tot fent una capa.
A continuació, fiquem els talls de pinya en la safata ben plans, els espolsem amb el sucre i amb el bufador els cremem fins que el sucre és ben daurat, i ja ho podrem servir a taula com a postres.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se