Pinya tropical amb crema pastissera
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de crema pastissera (la trobareu a les meves receptes)
- Una pinya tropical de mida mitjana
- Sucre
Utensilis
Un bufador
Un estri per treure el cor de la pinya
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet pelem la pinya i amb l'estri per treure el cor la buidem.
Tot seguit, en tallem sis rodelles d'un dit de gruix, i amb l'ajud de la mànega pastissera omplim la superficie amb la crema tot fent una capa.
A continuació, fiquem els talls de pinya en la safata ben plans, els espolsem amb el sucre i amb el bufador els cremem fins que el sucre és ben daurat, i ja ho podrem servir a taula com a postres.
Comparteix aquesta recepta: