Escudella de pagès

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar, talleu les botifarres a rodanxes i totes les carns menys les pilotes a daus d'un centímetre aproximadament.
Tot seguit deixeu-les en remull amb aigua tèbia duran una hora per dessagnar-les i transcorregut aquest tems poseu-les en una olla ( menys les pilotes i les botifarres ) al foc amb tres litres d'aigua i els cigrons i feu-ho bullen les carns i els cigrons, renteu, peleu i talleu a bocins petits totes les verdures i després afegir-hi a l'olla la ceba, el porro l'api pilotes, la col i la patates i deixe un marge de de mitja hora de cocció.
Després, els integreu -hi les rodanxes de botifarra i quan l'escudella arrenqui el bull els fideus.
Cinc minuts més tard, poseu-hi l'arròs i al cap de deu minuts rectifiqueu-la de sal i ja estarà llesta per servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se