Canelons de Sant Esteve amb foie i peres
Ingredients
- 20 plaques de canelons
- 150 g de pollastre rostit
- 150 g de vedella rostida
- 150 g de porc rostit
- 1 ceba gran
- 50 ml de vi blanc
- 1 culleradeta de tomàquet concentrat
- 200 ml de brou de pollastre
- 100 g de foie semicuit
- 4 peres conferència
- 50 g de mantega
- 40 g de farina 400 ml de llet
- Porradell
- 2 tòfones
Elaboració
Talleu la ceba a la juliana i feu-la coure amb una mica d'oli.
Passat 5 minuts, afegiu-hi les carns rostides tallades a bocins.
Quan veieu que la ceba comença a agafar color, afegiu-hi el vi deixeu-ho coure tot fins que s'hagi pràcticament evaporat. Aleshores aboqueu-hi el tomàquet i el brou. Remeneu-ho bé i deixeu-lo coure 10 minuts més.
A continuació, passeu les carns per la picadora, afegiu-hi el foie, i barregeu-ho tot bé.
A part, peleu les peres i bulliu-les senceres. Deixeu que es refredin i talleu-les a daus molt petits.
Barregeu-les amb cura amb les carns trinxades i el foie.
Bulliu les plaques de caneló i poseu una cullerada de la barreja anterior sobre cada placa.
Enrotlleu tots els canelons.
Poseu-los en una safata, cobriu-los de salsa beixamel i una mica de formatge per sobre, i cap al forn fins que estiguin ben gratinats.
Comparteix aquesta recepta: