Xampinyons farcits de patata i coronats amb mini-ous

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 xampinyons grans,
  • 12 ous de guatlla,
  • Dues patates petites,
  • Dos grans d'all,
  • Un tall de pernil serrà gruixuda,
  • Sis cullerades d'oli d'oliva verge extra,
  • Julivert, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Renta les patates i cou amb aigua i sal uns 25 minuts, o fins que estiguin tendres per dins, punxa amb una forquilla per a comprovar si estan llestes.
Mentrestant, neteja bé els xampinyons, treu-ne el peu i asseca'ls.
Salpebra.
Pica els alls molt menuts i posa'ls en una paella amb una cullerada d'oli, salta fins que estiguin daurats. afegeix el pernil picat i deixa un minut més.
Pela les patates, pica amb una forquilla i afegeix el pernil serrà picat i els alls.
Omple amb això els xampinyons.
S'enforna durant 10 minuts a 200 º,
Escalfa la resta de l'oli, i fregeix els ous de guatlla.
Posa sobre cadascun dels xampinyons, s'assaona i decora amb julivert picat.

30min

Notes

Aperitiu fàcil de preparar, i en mitja hora el tens llest. Els xampinyons són molt lleugers. Especialment indicats per a dietes d'aprimament, pel seu contingut en aigua i poc greix. Són rics en minerals i vitamines


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1195 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: