Tallarines amb gorgonzola i espinacs
Ingredients
- 300 grams de porros
- 2 cullerades d'oli
- 4 dl de llet
- 150 grams de Gorgonzola, dols
- 400 grams de tallarines
- Sal i pebre
- Nou moscada
- 200 grams d'espinacs
4 racions
Elaboració
Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una paella.
Ofega el porro uns 5 minuts, afegeix la llet i el formatge Gorgonzola i cou a foc lent durant uns 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
Aboca i escorre.
Agrega la pasta a la paella i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix els espinacs a la pasta calenta i barreja bé.
Serveix la pasta amb salsa de gorgonzola de seguida.
Notes
Aquesta recepta la pots fer amb la Pasta que més t'agradi
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.