Olla aranesa

Un plat de muntanya típic de la Vall d'Aran feta a partir de productes de la terra, ideal per gaudir-lo quan les temperatures són molt baixes.

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Prepareu un brou amb les carns, el sagí i les mongetes..
Deixeu-lo bullir un parell d'hores.
Afegiu a l'olla la col, les pastanagues, les patates i els porros.
Feu la pilota barrrejant les carns amb l'ou, la sal, el pebre, l'all, el julivert i la molla de pa, i quan estigui consistent enfarineu-la
Al cap d’una estona hi afegiu els fideus i la pilota, i en l’últim moment la botifarra negra.

Variacions:

A la pilota, en comptes de molla de pa s'hi pot posar pa ratllat.
Es pot fregir la pilota abans d’afegir-la al caldo.
En comptes de pilota s'hi pot posar pitxana farcida: carn de xai farcida amb vedella, bolets, verdures, herbes i ous.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se