Crema de iogurt i mascarpone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Barreja bé amb el batedor el mascarpone, el iogurt i la mel.
Reserva 4 maduixes per decorar.
Talla la resta de maduixes a trossos i barreja amb la crema.
Distribueix la crema preparada en 4 bols o gots.
Refreda 2 a 3 hores a la nevera.
Aixafa els amaretti i distribueix sobre la crema, en el moment de servir.
Talla les maduixes reservades, a làmines i posa pel damunt de la crema.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se