Pasta amb llimona i xicoira

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, reserva en un lloc calent amb 1 dl d'aigua de la cocció bullint.
Fregeix breument en la mantega, la xicoira tallada a tires, la pell de llimona amb el suc del remull i l'all.
Afegeix el sucre, fregeix breument i assaona al gust.
Treu la pasta de l'aigua bullent reservada i barreja amb la xicoira preparada.
Serveix en plats preescalfats.
Escampa formatge per sobre i decora amb petites fulles de xicoira.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se