Cuixa de pernil fresca

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

14 racions

Utensilis

Una bandeja gran

Elaboració

Agafem la cuixa de porc, la posarem a la safata, i anirem tirant tots els ingredients.
Ho taparem amb paper d'alumini i ho deixarem a la nevera durant 3 dies.
Passat els tres dies ho anirem a coure, ho posem al forn a 180º durant unes tres hores, dependrà de la mida de la cuixa, taparem la cuixa amb el mateix paper de alumini que tapem a la nevera.
De tant en quan amb un collerot anirem tirant el suquet pel damunt i així no sens resseca.
Una vegada cuita ho deixarem que s'arrefredi, passarem la salsa pel colador xines i estarà llest per servir.

4h

Notes

A l'hora d'emplatar, cada un ho fa de la seva manera, jo per exemple, ho tallo com si talles pernil sec, però el tall més gruixut, el suquet per damunt i ho acompanyo amb compota de poma. Os asseguro que està molt bo, es un plat que pots quedar molt be aquestes festes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se