Sopa de galets farcits de carn picada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per al caldo:

Per als galets:

Pel farcit:

6 racions

Elaboració

Del caldo:

En una olla gran, hi posem la carn juntament amb dos 2 litres d’aigua. Quan bull, hi afegim la resta de l’aigua i anem desescumant de tant en tant. El foc moderat-baix. Deixem coure uns 45 minuts. Mentre, pelem les verdures i les afegim senceres al caldo juntament amb la sal. Ho deixem coure uns 30 minuts. Reservem el caldo.

Dels galets:

Barregem la carn picada, amb el julivert picat, la llesca de pa de motlle remullat en llet i el rovell d’ou. Aquesta barreja, la fiquem dins d’una mànega pastissera i anem farcint els galets pressionant una mica amb el dit polze, cada galet.

Per acabar el plat:

Posem el caldo reservat a escalfar, i quan bulli, hi tirem els galets a dins. Deixem coure, els minuts que indique el fabricant. Ja podem servir el plat ben calent.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se