Crema de vainilla amb maduixes i ruibarbre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a 4 gots o copes de vidre:

Per a la crema de vainilla:

4 racions

Elaboració

Prepara el ruibarbre i talla en trossos petits.
Bull juntament amb el sucre, la ratlladura de llimona i el sucre en un cassó, agita suaument.
Cuina a foc lent de 2 a 3 minuts o fins a obtenir una compota i deixa refredar.

Crema de vainilla:

Per a la crema, agita vigorosament amb un batedor de mà, en un cassó petit, l'ou i el sucre.
Agrega la Maizena barrejada amb la llet freda.
Talla la beina de vainilla longitudinalment, raspa la medul·la i afegeix a la barreja.
Remena constantment, i porta a ebullició.
Una vegada que la crema espessí una mica, passa-la a través d'un tamís a un recipient i cobreix immediatament amb un full transparent de cuina a fi que no es formi una pell pel damunt.
Deixa refredar.
Col·loca en quatre copes de postres, de forma alterna, una capa de compota de ruibarbre, una de galetes aixafades a trossos, una de maduixes tallades a daus i al damunt una última capa de crema de vainilla.
Adorna amb uns trossos de maduixa i reserva al voltant de 2 hores a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se