Pebrots del piquillo farcits amb marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

En una paella gran amb un raig d'oli, sofregim:les gambetes, les varetes de cranc i el lluç congelat, tot ben picolat amb l'ajud d'un ganivet.
Seguidament, afegim la ceba picolada i dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de conyac i deixem que redueixi. Quan ja tenim la farsa feta, amb l'ajud de la mànega pestissera anem omplint els dotze pebrots de piquillo, els passem per farina, per ou batut i els fregim a foc baix.
A part, fem la salsa de pebrots del piquillo com explico a la meva recepta, i la reservem.
Un cop fregits, els fiquem a la safata de porcellana ben posats, els cobrim amb la salsa de piquillo, els espolsem amb julivert picolat, i ja els podem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se