Garrons de porc al forn
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre garrons tallats per la meitat (vuit trossos)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Deu alls pelats, aixafats
- Sis fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Conyac
- Ví ranci
- Brou de pollastre casolà
4 racions
Utensilis
Una safata fonda per anar al forn
Quatre plats grans de pocellana blanca
Elaboració
En una safata per anar al forn, posem els garrons salpebrats, i espolsats amb les herbes provençals. Després i afegim: els alls, el llorer, un bon raig d'oli d'oliva, un raig de conyac, un raig de ví ranci, i un cullerot de brou de pollastre casolà.
Ho enfornem a 180º, i anem donant-hi tombs, per tal que cogui per tot arreu.
Quan ja són cuits, podem posar dos trossos de garrò per comensal, acompanyat d'unes patates a lo pobre, com a guarnició, i ja ho podem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels rostits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6526 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.