Garrons de porc al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre garrons tallats per la meitat (vuit trossos)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Deu alls pelats, aixafats
  • Sis fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Ví ranci
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Quatre plats grans de pocellana blanca

Elaboració

En una safata per anar al forn, posem els garrons salpebrats, i espolsats amb les herbes provençals. Després i afegim: els alls, el llorer, un bon raig d'oli d'oliva, un raig de conyac, un raig de ví ranci, i un cullerot de brou de pollastre casolà.
Ho enfornem a 180º, i anem donant-hi tombs, per tal que cogui per tot arreu.
Quan ja són cuits, podem posar dos trossos de garrò per comensal, acompanyat d'unes patates a lo pobre, com a guarnició, i ja ho podem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: