Rap amb sabayon de llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Arròs:

Rap:

Salsa:

4 racions

Elaboració

Arròs:

Cuina l'arròs en aigua amb sal durant uns 30 min.
Quan estigui tendre, escórrer.
Afegeix l'arròs a la paella, barreja la mantega, i deixa de banda, cobert.

Rap:

Preescalfa el forn a uns 60 graus.
Col·loca la safata i els plats a escalfar.
Posa el pernil sobre la superfície de treball.
Distribueix la sàlvia pel damunt, condimenta el peix, i posa sobre el pernil, i embolica amb el pernil.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix a foc suau el rap embolicat durant uns 8 minuts, treu i col·loca sobre la safata preescalfada.

Salsa:

Col·loca els rovells d'ou i el sucre en un recipient de paret prima i bat amb el batedor de mà, segueix batent, fins que la barreja es posi de color clar, afegeix la ratlladura i el suc de llimona, assaona al gust, col·loca el recipient sobre l'aigua lleugerament bullint (no ha de tocar l'aigua).
Continua agitant uns 5 minuts més o fins que la salsa sabayón, es posi escumosa i es begui la marca del batedor.
Aparta el recipient, continua agitant breument i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se