Suquet de corball amb carxofes i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem i tenim les cloïsses en aigua, perquè treguin la sorra.
Pelem i laminem els alls. Posem oli en una cassola i hi posem els alls. Deixem que es facin sense daurar-se. Els reservem.
Hi afegim la farina i la deixem fer breument. Aboquem el vi i deixem que s'evapori.
En una altre paella, hi posem les cebes ben picades i les deixem fer uns 10 minuts. Reservem la ceba.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem a grills. En la mateixa paella, hi posem una mica d’oli i hi saltem els grills de carxofa amb una mica de sal, uns 5 minuts. Els reservem.
Afegim a la cassolla el corball salpebrat,les cloïsses, la ceba i els grills de carxofa. Sacsegem suaument. Deixem coure 5 minuts amb la cassola tapada. Si cal, afegim una mica d'aigua. Acabem el plat amb el julivert picat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se