Salmó al cava
Ingredients
- 7 Rodanxes de salmó fresc
- 1/4 d’Ampolla de Cava Brut Nature
- 200 ml de Nata líquida per cuinar
- 1 Ceba
- Oli d’oliva
- Sal i pebre blanca
- 6 Gambes vermelles i 4 escamarlans
Elaboració
Netegem el peix sota l’aixeta amb una mica d’aigua. L’escorrem bé i el reservem.
En una paella fregim la ceba picada molt petita. Quan estigui daurada, uns 10 minuts, més o menys, hi posem les rodanxes de salmó, salpebrats. Les deixem coure fins que estiguin fetes per tots dos costats (3 minuts per costat). Retirem el salmó de la paella i els reservem.
En una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi posem, un rajolí d’oli i les gambes i escamarlans, ho saltem 1 minut màxim. Hi tirem el cava i deixem que bulli una mica (2 minuts). Hi afegim la nata, la ceba i el salmó.
Deixem bullir fins que espesseixi, uns 5 minuts . Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: