Arròs al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Països Catalans
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang 35 cmts per 4/6 persones.

Elaboració

Coure les costelles i la cansalada, unes dos hores a foc mig-suau i reservar el brou.
Aparteu la carn, deixar escórrer i fregir amb oli també fregir les creïlles tallades amb rodanxes.
Seguidament fregirem les botifarres els xoriçets i la cabeça d'alls, retirem i reservem.
Amb aquest oli sofregim l'arròs amb tranquilitat té que quedar ben fet.
Ja anem a treballar en la cassola de fang, afegim tots els ingredients amb un cert ordre i afegirem per ultim el brou que tindrem reservat. Sempre el doble de brou que d'arròs, 4 gots d'arròs=vuit gots d'aigua.
Per ultim afegim les creïlles i les tomaques crues a rodanxes, ficarem al forn a 200º uns 45' minuts.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se