Ossobuco de vedella guisat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrem i enfarinem els talls de carn de vedella.
En una cassola de fang, hi posem la mantega i un raig d'oli d'oliva.
Marquem els talls de vedella a la cassola, vigilant que no es cremi la farina.
Traiem la vedella. La reservem.
En la mateixa cassola, hi posem les cebes tallades a grills, i les pastanagues a rodanxes una mica grosses. Ho deixem coure uns 10 o 15 minuts.
En una olla a part, reduim el vi blanc amb el llorer i la farigola. Quan no faci olor d'alcohol, hi afegim el brou de carn.
Posem els talls de vedella a la primera cassola, i hi afegim el tomàquet sencer. Barregem bé tots els ingredients.
Cobrim la cassola amb el brou, que hem preparat amb el vi, el llorer i la farigola. Ho salem. Tapem la cassola i ho deixem coure, uns 90 minuts a foc suau, fins que la vedella sigui tendra del tot.
Finalment, agafem una mica de brou de vedella i triturem part de la ceba, pastanaga ,…fent com una salsa.
Servim un jarret de vedella d’uns 2 cm d'ample amb l'os per persona, amb la salsa per sobre i amb trossos de ceba i pastanaga.
Ja es pot servir.

1h 50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se