Romanesco bullit amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una espàtula per servir
Oli d'oliva
Sal
Aigua
Una safata gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola amb aigua i sal, coem el romanesco tallat en botonets, i quan és cuit, afegim les mongetes del ganxetcuites, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més.
Seghuidament, ho escorrem tot plegat, ho repartim en la safata de porcellana, i ho reguem amb oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se