Espigalls bullits amb patates i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una escorredora
Una espàtula per servir

Elaboració

Primerament, netegem els espigalls i els fiquem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, i un brot de julivert perquè mantingui el color verd viu, fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem escantonades i les coem en un cassó amb aigua i sal fins que estiguin cuites, i les afegim a la cassola juntament amb els espigalls i les mongetes del ganxet, i deixem que s'ascalfi tot plegat durant uns deu minuts, i ja ho podrem escorrer tot plegat i ficar-ho a la safata ben remenat, i regat amb un bon raig d'oli d'oliva verge.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se