Vol-au- vent amb tàrtar de salmó

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piquem el salmó i li afegim el suc de llimona.Pelem la ceba tendra i el tomaquet ho piquem molt fins i el afegim el salmó, incorporem el coriandre i salpebrem. Piquem fi l'anet, reguem amb un rajoli d'oli i afegim a la barreja.
Dividim la massa de pasta de full en quatre porcions i fem quatre cassoletes, posem al forn fins aquest lleugerament cruixent i afegim el tártar dins.
Decorem el tártar de salmó amb un llagosti i un llom d'anxova per sobre.
Es poden comprar les cassoletes de pasta de full si tenim poc temps per fer-les


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se