Pits de pollastre al curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix els pits de pollastre en una paella gran, agrega la ceba i l'all finament picat, la poma pelada i tallada en cubs i el curri, dilueix amb una mica de brou calent, amb l'addició d'una mica de farina.
Assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent, afegeix, una mica abans de retirar del foc, la crema.
Serveix, els pits de pollastre tallats a daus, molt calents, amb la seva salsa i arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se