Guatlles rostides amb cols de Brussel·les i cebetes del platillo caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran
Una paella gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, netegem les guatlles, els hi tallem el coll i les obrim en dues meitats a lo llarg, les salpebrem, i les posem a sofregir a la cassola de terrissa amb una mica de llard i un raig d'oli, juntament amb: les rodelles de pastanaga, el llorer, els alls aixafats i la ceba picolada.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Mentre tot això es cou, en un cassó amb aigua i sal, bullim les cols de Brussel·les fins que són cuites al "dente", i les reservem.
A part, fem les cebetes caramel·litzades com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, afegim a la cassola dos cullerots de brou de pollastre i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que les guatlles estiguin gairebé cuites.
A continuació, afegim: les cols i les cebetes caramel·litzades, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se