Potatge de la iaia Montse
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres litres de brou de pollastre casolà (o fet amb una pastilla de concentrat)
- Tres patates mitjanes
- 300 grams de favetes tipus babi
- Dues tires de cansalada de panxeta
- Una botifarra de perol negra
- Tres alls laminats
- Pebre vermell dolç
- Sal
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Un cullerot de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una fulla de llorer
- Fideus del nº2
6 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanc
Sis plats fondos
Un cassó gran
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un rajolí d'oli, sofregim la ceba, el llorer i la cansalada tallada a trossos menuts.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet i tot seguit afegim el brou de pollastre.
Quan el brou arrenqui el bull, afegim les favetes, els fideus i les patates tallades a quadradets, i deixem que cogui tot plegat. Quan ja gairebé és tot mig cuit, afegim la botifarra tallada en rodelles.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli fregim els alls laminats, i quan són mig rossos, fiquem una cullerada de pebre vermell dolç i ho afegim a la cassola.
Corregim de sal deixem que s'acabi de coure deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la sopera de porcellana blanca.
1h 30min
Etiquetes: La cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.