Truita d’hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem les hortalisses i les tallem a daus.
En una paella, hi posem una mica d’oli i el carbassó amb l’albergínia, amb una mica de sal.
En una altre paella, hi posem els pebrots, amb una mica de sal.
Deixem coure fins que les hortalisses quedin toves i daurades, uns 20 o 25 minuts.
Mentre, batem els ous.
En una de les dues paellas, barregem les hortalisses (carbassó, albergínia, pebrot vermell i pebrolt verd).
Deixem coure tot junt un 5 o 10 minuts. Comprovem com està de sal i procedim en funció.
Tirem els ous batuts a la paella on hi ha les hortalisses.
Anem aixecant una mica la paella perquè els ous batuts es reparteixin de manera homogènia.
Passats uns 5 minuts, amb l’ajuda d’un plat gran, girem la truita i deixem coure per l’altre cantó.
Això, ho fem unes tres vegades.
Ja tenim la truita d’hortalisses feta, que posem en un plat gran per després fer a taula, les racions.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se