Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant
Ingredients
- 2 Tentacles de pop cuits i envasats al buit
- 1 Patata entre mitjana i gran
- Oli d’oliva verge extra
- Pebre vermell picant
- Sal fina
- Sal gruixuda
Elaboració
En un cassó, hi posem aigua amb una mica de sal fina.
Netegem la patata sense pelar-le. Quan l’aigua bull, hi tirem la patata amb la pell. Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, barregem oli d’oliva verge extra amb pebre vermell picant. La quantitat de pebre depend del gust de cada commensal.
Traiem el pop de l'envàs al buit. En una planxa, hi posem una mica d’oli i quan està ben calent, els dos tentacles de pop cuits.
Deixem coure uns 2 o 3 minuts per costat. Un cop passat aquest temps, hi tirem una mica de sal gruixuda.
Partim la patata per la meitat.
Ja podem emplatar. En un plat o pissarra rectangular hi posem, per persona, un tentacle de pop amb mitja patata bullida al costat. Ho amanim amb la barreja d’oli d’oliva verge extra i pebre vermell picant. Per sobre, hi tirem una mica de pebre vermell picant.
Ja podem servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: