Platillo de carn magre i cansalada amb carxofes i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una branca de julivert, posem a coure les carxofes i els pèsols fins que estiguin cuits al "dente", i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la carn magre i la cansalada salpebrades, i quan veiem que ja són una mica daurades, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, el llorer i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim el vi ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que cogui fins que les carns estiguin mig cuites.
A continuació, afegim les carxofes i els pèsols, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que veiem que ja és cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se