Llenguado al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posem en una paella tipus de fer arròs, oli d'oliva. Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes , els tomàquets els partim per la meitat i tallem la ceba a grills.
Ho salpebrem.
En una paella amb una mica d’oli, saltem la navalla, els escamarlans i les gambes uns 3 minuts. Ho reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus. Posem la paella amb les patates, tomàquet i ceba al forn, durant uns 15 minuts.
Treiem la safata i posem sobre els tomàquets, les patates i la ceba, el llenguado salpebrat i ruixat amb vi blanc.
Tornem a posar la safata al forn, amb la navalla, els escamarlans i les gambes, uns 15 minuts més.
Per emplatar, traiem les espines del llenguado i el posem al plat acompanyat de les patates , tomàquet, ceba, navalla, els escamarlans i les gambes.
Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se