Pastís de verdures (Especialitat del cantó del Valais, Suïssa)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Massa:

Farcit:

4 racions

Elaboració

Massa:

Barreja la farina i la sal.
Talla la mantega a daus.
Frega la mantega i la farina entre les mans fredes.
Agrega l'aigua i l'ou.
Ràpidament pasta fins a obtenir una massa.
Forma una bola i embolica en paper de plàstic.
Reserva uns 30 minuts a la nevera.

Farcit:

Tallar la ceba i el porro en cèrcols fins.
Pela les pomes, talla a la meitat i elimina el nucli.
Talla les patates, les pomes i el formatge en rodanxes fines. Barrejar amb la ceba i el porro.
Assaona la massa amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 220 graus.
Greixa bé la forma amb la mantega.
Bat l'ou.
Reserva 1/3 part de la massa.
Estira la massa restant, lleugerament més gran que la forma greixada.
Col·loca a la forma.
Reparteix la massa de porros sobre la massa.
Estira la massa restant, col·loca sobre les verdures i pressiona bé les vores.
Pinzella la tapa del pastís amb l'ou batut.
Al mig de la tapa fes un forat.
Posa el pastís de verdures a la meitat inferior del forn i cou durant uns 35 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se