Turbot amb cava

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

En una paella feu un sofregit de ceba i tomàquet.
Quan estigui a punt, afegiu-hi brou de peix i dexeu-ho coure 5 minuts.
Col·loqueu les patates tallades a lamines en una safata, amaniu-les amb oli i poseu-les al forn uns 10 minuts.
Mentrestant, afegiu el turbot al sofregit, saleu-lo, poseu-li la picada d'all i julivert pel damunt i deixeu-lo uns 10 minuts.
Tot seguit, poseu-hi les cloïsses i el cava.
Deixeu-ho 5 minuts més.
Per emplatar, poseu les patates i a sobre el peix, pel boltant les cloisses, i cubriu-ho amb la salsa del sofregit.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se