Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregim la cansalada fresca tallada a dauets en una cassola amb una mica d'oli d'oliva.
Quan la cansalada està ben rossa, hi daurem la ceba picada.
Un cop tenim la ceba rossa, hi afegim el manat d'herbes, un gra d'all, i el tomàquet partit per la meitat.
Ho acabem de sofregir, i hi tirem el vi ranci.
Ho deixem reduir uns 5 minuts.
Repartim el sofregit en dues cassoles diferents.
En una hi posem els pèsols, i en l'altra, les faves. Ho salpebrem.
Tirem unes fulles de menta a la cassola de les faves.
Aboquem una mica de brou a totes dues cassoles.
Tapem les cassoles i ho deixem coure.
En el cas dels pèsols 5 minuts, i en el cas de les faves, 8 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra i les salsitxes a trossos.
Quan la cocció dels pèsols i les faves estigui a punt d'acabar, ho incorporem als guisats amb la cansalada.
Servim els plats amb mitja ració de pèsols i mitja de faves.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se