Calçots arrebossats amb la seva salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Elaboració

De la salsa:

En un morter posem sal al gust. Després piquem els alls.
Hi afegim i piquem les ametlles i les avellanes.
Piquem els tomàquets madurs.
Hi afegim l'oli poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que veiem que la salsa quedi bé per a sucar-hi el calçot (depèn de l'oli la podrem fer més espessa o més clara).
Finalment, hi afegim la llesca de pa, la polpa de la nyora o el pebre vermell.

Dels calçots:

Si són prims es tallen les arrels, es retira la primera fulla i una mica la part verda.
Quan són més gruixuts s’han d’escaldar prèviament 3-4 minuts.
Fem una pasta amb la farina, una mica d'aigua, la sal i els ous.
Passem els calçots per la pasta i els fregim en oli calent i abundant. Els eixugem bé en paper absorvent perquè no quedin oliosos.
Els sevim amb salsa de calçots.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se