Sípia amb pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

3 racions

Elaboració

Tallem la sípia a trossos i la salem.
Posem a escalfar l'oli d'oliva en una cassola, i quan estigui calent, comencem a daurar-hi la sípia fins que quedi ben rossa.
Abaixem el foc i enrossim la ceba picada, juntament amb la sípia.
Un cop la ceba estigui daurada , uns 15 minuts, hi tirem la copa de brandi i el got de vi blanc.
Ho deixem reduir.
Mentre, aprofitem per fer una picada amb 2 alls, ametlles, avellanes, julivert i una llesca de pa fregit. La diluïm amb una mica d'oli d'oliva.
Aboquem el fumet de peix a la cassola i ho deixem coure 20 minuts.
Passat aquest temps, hi incorporem la picada.
Ho salpebrem, i quan torni a arrencar el bull, hi tirem els pèsols. Deixem coure uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se