Sípia amb pèsols
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 g de Sípia que a la peixateria ens netegen
- Oli d'oliva
- Sal
- 300 g de Pèsols desgranats
- 1 Ceba grossa
- 1 Copa de brandi
- 1 Got de vi blanc
- 1/2 Litre de fumet de peix
Per a la picada:
- Ametlles
- 2 Alls
- Avellanes
- Julivert
- 1 Llesca de pa fregit
Elaboració
Tallem la sípia a trossos i la salem.
Posem a escalfar l'oli d'oliva en una cassola, i quan estigui calent, comencem a daurar-hi la sípia fins que quedi ben rossa.
Abaixem el foc i enrossim la ceba picada, juntament amb la sípia.
Un cop la ceba estigui daurada , uns 15 minuts, hi tirem la copa de brandi i el got de vi blanc.
Ho deixem reduir.
Mentre, aprofitem per fer una picada amb 2 alls, ametlles, avellanes, julivert i una llesca de pa fregit. La diluïm amb una mica d'oli d'oliva.
Aboquem el fumet de peix a la cassola i ho deixem coure 20 minuts.
Passat aquest temps, hi incorporem la picada.
Ho salpebrem, i quan torni a arrencar el bull, hi tirem els pèsols. Deixem coure uns 5 minuts.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: