Hamburgueses de llenties amb salsa de pastanaga

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Hamburgueses:

Salsa:

Elaboració

Hamburgueses:

Calenta l'oli, ofega els porros, agrega l'all i les llenties, salta breument i afegeix el brou, abaixa el foc i cuina a foc lent durant 10 minuts amb la cassola tapada.
Deixa refredar, del tot
es refredi del tot.
Barreja la farina i el llevat en pols i agrega a la cassola.
Afegeix també, el julivert, el suc de llimona i el comi i assaona tot amb sal i pebre.
Divideix la massa en aproximadament 12 porcions
donant la forma d'hamburguesa amb les mans mullades.
Calenta la mantega en una paella i fregeix les hamburgueses de llenties a foc mitjà, per cada cantó, durant 5 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.
Mantén a la calor fins al moment de servir.

Salsa:

Calenta l'oli, ofega l'escalunya, agrega les pastanagues i cuina a prop de 5 minuts.
Escampa-hi el sucre, per sobre i deixa que es torni líquid.
Afegeix aigua, i assaona amb sal i pebre.
Cuina les pastanagues cobertes, aproximadament 15 minuts a foc lent.
Tritura la salsa, fins que quedi un puré molt fi i serveix per separat amb les hamburgueses de llenties.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se