Pèsols estofats amb bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Un cassó gran
Un a espàtula de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem els pèsols fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Quan comprem la carn picada de porc a la cansaladeria, demanem que ens la passin dues vegades per la picadora.
Seguidament, a la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la carn picada salpebrada amb un polsim de nou moscada, la ceba picolada i els alls aixafats.
Quan tot plegat ja esta ben sofregit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi negre i deixem que redueixi.
A continuació, afegim els pèsols, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se