Galta de poltre ecològic confitada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Traiem la carn de la galta de l'os i li donem forma ovalada amb un motlle.
En fem dos trossos compactes. Hem de tenir en compte que, en el procés de cocció perdrà més o menys el 30% del seu volum per la pèrdua d’aigua.
Salpebrem els dos trossos de galta per les dues cares.
Introduïm en una bossa de buit apta per a cocció i la tanquem.
Procedim a fer una cocció d’unes 24-26 hores a 70º.
Una vegada acabada la cocció, retirem la bossa i netegem bé el tall, traient les capes més dures i el greix restant.
La carn ha de quedar ben neta.
En una paella ben calenta amb un raig d’oli d’oliva daurem la carn per les dues cares fins a donar-li un punt cruixent.
Ho amanim amb un punt de sal gruixuda.
Servim la galta de poltre de muntanya amb pastanaga una mica cuita tallada ben petita (chutney). També hi posem, salsa de pebrot verd confitat (emulsió del pebrot verd confitat amb una miqueta del seu propi oli) i una mica de melmelada de poma. La combinació de dolços afavoreix la percepció del gust de la carn.

30min

Notes

En el temps no tinc en compte la cocció d’unes 24-26 hores a 70º.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se