Rostit de braó de xai amb guarnició

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Salpebrem el braó i el posem en una cassola amb oli a foc fort.
L’enrossim pels dos costats.
Tallem la seva a juliana, els tomàquets a trossos, la cabeça d’all sencera i junt amb la fulla de llorer ho ajuntem amb el braó.
Baixem el foc i ho coem uns 80 minuts.
Mentre, rentem, pelem i tallem la patata a quadradets. Rentem i tallem la pastanaga a rodanxes Quan falten uns 20 minuts, incorporem els quadradets de patata i la pastanaga a la cassola. Ho salem una mica.
Ho reguem amb brandi i ho deixem una estoneta més fins que estigui tou.
Ja es pot servir el braó amb el suc de la cocció, les patates i la pastanaga. Hi tirem una micas de julivert sec.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se