Papillote de salmó amb verdures/hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem les verdures/hortalisses en juliana, palets ben fins, excepte el tomàquet, la ceba i la llimona que els tallarem en rodanxes.
Col.loquem en el paper d’alumini primer de tot les rodanxes de ceba i les de tomàquet, a sobre el salmó, salpebrat i amb una mica de farigola.
A continuació, la llimona perquè el salmó agafi força gust, i dalt de tot les verdures/hortalisses.
Hi tirem la farigola. També hi posarem un raig d’oli d’oliva.
Tanquem molt bé el paquet i ho posem al forn durant uns 15-20 minuts a 180° (pre-escalfat).
Un cop traiem el paquet del forn hi podem tirar un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se