Morro de porc a la gallega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Dos plats de fusta rodons dels que fem servir per fer el pop a la gallega
Una cassola metàl·lica fonda
Un bufador
Un ganivet fi per tallar el pernil

Elaboració

Primerament, netegem el morro amb l'ajud del bufador, per treure els pels que pugui tenir, i el posem a la cassola fonda amb: aigua, sal, la branca d'api, la fulla de llorer,la mitja ceba, i el grapat de grans de pebre negre, i ho fiquem a foc mitjà fins que arrenqui el bull i el morro ja estigui cuit.
Deixem que refredi, i tot seguit l'anirem tallant amb el ganivet de tallar el pernil en juliana ben fina, i anirem omplint tota la superfície del plat de fusta i aixi ho farem amb l'altre plat. Tot seguit, ficarem cada plat un minut en el microones, els espolsarem amb sal i pebre vermell, els regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i ja els podrem servir a taula acompanyats d'unes llesques de pa de pagès.

1h

Notes

Encara que aquesta recepta l'aconsello com aperitiu, també pot ser perfectament un segon plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se